Auto opkopers

Just another SeoBureau site

Amerikanen hebben verschillende smaken en verschillende behoeften als het op auto’s aankomt. Sommigen willen strakke sportwagens, anderen willen budgetvriendelijke tweedehands sedans, weer anderen hebben grote familie-SUV’s nodig, enzovoort. Het ene ding dat hen allen verenigt, echter, is het soortgelijke proces van het kopen van de auto in de eerste plaats. Dat is wat we behandelen in de Opkoper schadewagens blog van vandaag.

In elke willekeurige transactie waarbij een nieuwe auto wordt gekocht, kan het proces worden gecondenseerd in 8 eenvoudige stappen:

1. Onderzoek
De eerste fase van het proces moet zijn om onderzoek te doen naar alle automodellen waarin u geïnteresseerd bent. In het begin, moet je werpen een breed net en kijken naar autowrak verkopen en zo veel merken en stijlen van de auto mogelijk te maken. Veel kopers verrassen zichzelf door het ontdekken van geschikte voertuigen in de selecties van merken die ze anders misschien nooit eerder hebben overwogen.

Nadat u uw eerste net vrij wijd hebt uitgeworpen, moet u uw zoektocht beperken tot een shortlist van slechts een handvol voertuigen, misschien 3 op het maximum. Auto Met Schade Verkopen Het is vrij gebruikelijk voor mensen om voorrang te geven aan autofuncties boven pure esthetiek of merkherkenning. De ideale aanpak is om na te denken over hoe de kenmerken van een auto uw specifieke levensstijl ten goede komen. Als u bijvoorbeeld lange woon-werkafstanden hebt en jaarlijks veel kilometers aflegt, dan is brandstofefficiëntie het belangrijkst. Als u een groot gezin hebt, veel kindertassen, sportuitrusting en andere dagelijkse bagage, dan is laadruimte belangrijk, enzovoort.

2. Budgettering en financiering
Wanneer u een duidelijk idee hebt van het merk en model dat u zoekt, is het volgende wat mensen meestal doen, hun budget plannen. Aangezien zij waarschijnlijk de auto op een financiering of een lease-overeenkomst te kopen, dan is de koper werkt uit hoeveel ze zich realistisch kunnen veroorloven elke maand.

De typische aanpak is om de 20-4-10 regel te gebruiken waar je de auto die u toelaat te kopen:

Zet 20 procent als een aanbetaling
Financier de auto voor 4 jaar (of minder)
Niet meer dan 10 procent van uw bruto-inkomen te betalen aan maandelijkse betalingen, inclusief de autoverzekering
Terwijl sommigen ervoor kiezen om hun kansen te nemen met de dealer voor een financiering deals, anderen krijgen eerst een auto lening vooraf goedgekeurd door een bank of credit union. Op deze manier kunnen ze een plafond op de begroting die hen helpt te onderhandelen zonder af te dwalen over de grenzen van betaalbaarheid. Je moet ook onderzoek en krijgen citaten voor verzekeringen op uw shortlist auto’s die je zou kunnen nemen wanneer de tijd komt en je maakt je keuze.

3. Het vinden van een dealer en proefritten
In de eerste stap heb je waarschijnlijk al de auto die u wilt met een lokale of nabijgelegen dealer aangesloten. Zo niet, dan kunt u dat op dit punt doen. Voordat u kalkoen praat met een dealer, moet u met hen afspreken om een proefrit te maken in het voertuig dat u wilt. Met uw budget op zijn plaats, kunt u vragen de exacte trim niveau dat u wilt.

Uw proefrit van de auto’s die je wilt moet zo grondig mogelijk zijn. Het nemen van de auto voor een snelle jaunt rond het blok niet laten zien je genoeg van wat de auto kan doen of wat het zou voelen als het besturen van de auto in uw gewone dagelijkse leven. Hier zijn enkele tips om het meeste uit uw proefrit te halen:

Voordat u gaat rijden

Ga op de bestuurdersstoel, de passagiersstoel voorin en de achterbank zitten om de beenruimte, schouderruimte en hoofdruimte goed te kunnen inschatten.
Kijk rond om alle laad- en bergruimten in de auto te bekijken
Stap in en uit de auto om er zeker van te zijn dat het gemakkelijk gaat en dat u uw hoofd niet zult stoten
Stel uw optimale positie van de bestuurdersstoel in en bekijk het zicht
Verken de bedieningselementen – zijn ze gemakkelijk te bereiken/toegankelijk, kunt u gemakkelijk aanpassingen aan het klimaat, infotainment, enz. aanbrengen
Terwijl u rijdt

Versnel de auto en kijk hoe hij aanvoelt tijdens het schakelen

Rijd met de auto bij verschillende snelheden en observeer het motorgeluid en rijcomfort
Test de remmen bij verschillende snelheden
Biedt de vering een comfortabel gevoel op de ruwe weg?
De verkoper die u vergezelt zal ongetwijfeld doorgaan met zijn verhaal. Probeer hun woorden nuttiger voor u te maken door hen vragen te stellen over kenmerken die voor u belangrijk zijn en over eventuele problemen die u denkt te ontdekken.

4. Onderhandelen
Nu komt de onderhandeling. Een ding dat je kunt doen is dubbel te controleren wat er in rekening wordt gebracht in de uiteindelijke prijs van de auto en te kijken naar dingen die verwijderd kunnen worden, zoals de advertentiekosten of de zogenaamde “dealerschap voorbereidingskosten.” Dit kan de prijs meer omlaag brengen dan u denkt.

Het is belangrijk dat u tijdens de opkoper auto onderhandeling nog niet vermeldt dat u een inruilauto heeft. U kunt het gewoon botweg uitsluiten wanneer u voor het eerst met de dealer over de cijfers praat. Het einde van het onderhandelingsproces moet een eindgetal zijn dat rekening houdt met alle factoren behalve uw inruil (als u er een hebt).

5. Factor-in de Trade-In (in dit stadium, heb je ze niet verteld)
Als u een inruilvoertuig hebt, kunt u contact opnemen met de dealer zodra de hoofdovereenkomst is bereikt en dan een prijs op die krijgen. De reden hiervoor is dat u waarschijnlijk een betere deal krijgt voor de inruil wanneer dit als een afzonderlijke deal gebeurt in plaats van als onderdeel van uw oorspronkelijke onderhandeling. U kunt gewoon uitleggen dat de omstandigheden zijn veranderd of dat u van gedachten bent veranderd en hebt besloten dat u de oude auto niet wilt.

6. Lezen, ondertekenen en sluiten
Op dit punt, onze typische auto koper heeft onderhandeld over een prijs, en een tarief voor de handel-in, en alle dingen zijn schriftelijk vastgelegd en bevestigd. Alles wat nu nog nodig is, is de handtekening. De slimme doorsnee koper zal het papierwerk eerst doorlezen en er een nachtje over slapen voordat hij eindelijk de trekker overhaalt. Dan ondertekenen ze de documenten en bevestigen ze hun aankoop, sluiten ze de deal en verzekeren ze zich van een nieuwe auto. Zoek je een short lease? Kijk dan even naar de mogelijkheden bij smartrent.be

7. Verzeker verzekering, registratie, enz.
De auto zal een korte tijd nodig hebben om te worden geleverd aan de dealer, dus maak van de gelegenheid gebruik om de verzekering offerte die u eerder hebt verkregen veilig te stellen en de polis klaar te krijgen voor wanneer uw auto aankomt bij de dealer. De dealer zou de meeste of alle registratiestappen moeten afhandelen, maar wees klaar om eventuele extra stappen uit te voeren voor het geval dat.

8. Ophalen en wegrijden
De laatste stap is het ophalen en wegbrengen van de auto. De sleutel tot het bereiken van dit stadium op de meest bevredigende manier is zo grondig mogelijk zijn in uw voorbereiding, en zo rigoureus als u kunt in de onderhandelingen. Vergeet niet dat autodealers in een moordende omgeving werken. Er is altijd een andere dealer, dus ze zijn bereid om meer te praten. Laat je niet intimideren.

Conclusie: CarBevy maakt het typische auto aankoopproces eenvoudiger
Van de bovenstaande stappen, misschien wel degene die mensen het meest vrezen is de onderhandeling. Als u in het zuiden van Californië bent en op zoek bent naar een goede deal voor een auto, kunt u de ongemakkelijkheid en de zorgen van de onderhandelingen wegnemen door gebruik te maken van ons unieke systeem dat uw prijs van tevoren aan de dealers voorlegt. Als ze accepteren, dan is dat een grote sprong voor auto-kopende soort. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.